26 Desember 2012

PES 2013 KONAMI Official Patch 1.03 + Crack dan DLC 3.0

Posted by nadton hermawan On Rabu, Desember 26, 2012
Posted by: nadton hermawan nadton hermawan, Updated at: Rabu, Desember 26, 2012
To include the 2v2 player change option in Online Community matches.
We have a very special patch ready for our fans this week, as it includes a lot of changes which are based on our player feedback. These changes range from the 2v2 fix to new goal celebrations, amongst many fixes that were requested directly by our fans.
So let's cut to the chase and have a look at what you can expect from our new 1.03 patch!
  • New multiplayer game mode in Online Community:
Our developers tried to offer a different experience in the online 2v2 matches on our Online Community mode, however it was not what our fans expected. Thanks to all your feedback we are implementing the option to allow our fans to switch players during the 2v2 (and 4v4) Community matches!
  • All new goal celebrations and improved player movements:
To add more flare and excitement to the game, we bring you a new set of celebrations inspired by real players in real matches! Select players in the game will have new ways to celebrate their goals, which will allow you to show off in front of your friends and also continues to build our Player ID feature. We have also tweaked our AI to allow more fluid and intuitive player movements to improve your game experience.
  • Better offside calls from our referees:
Our fans have provided us with constant feedback, and were not completely satisfied with how our referees acted on several offside situations. So new tweaks have been included in the patch to help improve the realism and flow of your matches.
  • PES Total Player to be included in the Patch:
PES 2013 has made history by including for the first time ever a real life fan as a player in our game. After winning the "Enter the Game" event in Madrid, Edu Morillo will be introduced into PES 2013 with his own Player ID and even a special celebration!
  • Better Goalkeeper performance:
As requested by our fans we have improved the performance of our Goalkeepers, especially for those with a rating over 70.
  • General issues fixed:
Several issues in the game have been fixed to improve your overall game experience. These fixed include a matchmaking MLO issue occurring when a guest user was logged in, a better myPES communication and accessibility, several Online Pass issues, COM controlled substitution issues in Community matches and many more!
We would like to also take a moment to thank you all for your great feedback, as it is invaluable in helping us improve the game and more importantly making the changes that matter most to make the game you all deserve!
So remember, whether it's on our webpage, Facebook page or even on Twitter, leave us your suggestions and we will make sure they reach our developer team! You say, we listen!

---------------------------------------------------------
DOWNLOAD NOW ^^
In order to update your copy of Pro Evolution Soccer 2013, please obtain the update file.For details on the update and its content, visit http://www.konami.com/.

**IMPORTANT**
There are separate update files for the DVD Version and the Download Version. Please make sure to select the correct file, and please note that you will need to close "Pro Evolution Soccer 2013" before applying the update file.

DVD Version Update File: Patch103.zip
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe

Crack 1.03:
- Mediafire

- Zippyshare
- Fshare.vn

DLC 3.0


* copy to:
- C:\ProgramData\Konami\Pro Evolution Soccer 2013\download (Win Vista/ 7)
- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download (Win XP)
 
Reaksi:

39 komentar:

  1. Slalu update yer agar memudahkan player lain...semoga mendapat berkat dengan membantu orang lain....

    BalasHapus
  2. CARA INSTALNYA GIMANA GAN?
    PLESE BANTU

    BalasHapus
  3. GAN KENAPA AKU INTAL ADA TULISAN THIS APLICATION HAS FAILED TO START BECAUSE d3dx9_43.dllwas not fount. re-istalling the application may fix this problem

    BalasHapus
  4. @ anonim cara instal patch yah pasti unduh dulu versi update klik 2x aja pada file hasil unduh tunggu dah mpek kelas terus copas crack pes 2013 exe dan rld dll ke direktori instalan pes agan.

    @anonim yang d3dx9_43 raib hehehehe Oke sob langsung aja Langkah-langkahnya :
    1. Download d3dx9_43.dll di

    Link 1 http://www.mediafire.com/?6td7m0iml36m6t4

    Atau http://www.dll-files.com/d3dx9_43.zip?0VLfVGVEiX

    2. Unzip / Ekstrak File d3dx9_43.zip, lalu Copy d3dx9_43.dll ke
    C: \Windows\System (untuk Windows 95,98/ME)
    C: \ WINNT\System32 (untuk Windows NT/200)
    C: \ Windows\System32 (untuk Win. XP, Vista, 7)

    BalasHapus
  5. gan kenapa gue hbis instal ada tulisa WRONG DISC INSERTED. PLEASE INSERT THE ORIGINAL PRO EVOLUSION SOCCER CD/DVD

    BalasHapus
  6. terima kasih semoga sukses...........

    BalasHapus
  7. gan aq mau instal versi 1.03 apa hrus urut 1.01 dulu lalu 1.02 kemudian 1.03?

    BalasHapus
  8. @Anonim itu lum copy cracknya gan, copy crack ke direktori indtalan pes mu>

    BalasHapus
  9. @Anonim patch adalah tambalan untuk celah atau kekurangan pada sebuah program...jadi lebih baik berurut gan instal patchnya biar lebih oke !

    BalasHapus
  10. @nadton hermawan
    terima kasih sebab membantu dan untuk tutorial

    BalasHapus
  11. knp ade fatal error..sy sudah copy d3dx9_43 dlm system32.ble bkak pes2013_1.03..jd failed to read rld.dll

    BalasHapus
  12. @Anonim coba copy ulang cracknya dan atur pengecualian antivirusnya gan!

    BalasHapus
  13. gan patchnya di copy ke C:\ProgramData\Konami\Pro Evolution Soccer 2013\download trus baru di install?
    mohon bantuannya..
    thank

    BalasHapus
  14. @Arief hidayat untuk patch stelah unduh klik aja 2x pada patch langsung instal....untuk dlc baru C:\ProgramData\Konami\Pro Evolution Soccer 2013\download atau C:\Programfiles\Konami\Pro Evolution Soccer 2013\img

    BalasHapus
  15. thank's banget gan, ditunggu updatenya...

    BalasHapus
  16. gan punya ane udah patch udah di crack pemain nya tetep ga berubah masih yang jaman piraun!!?? helllpp

    BalasHapus
  17. @Anonim kalau untuk tranfer pemain tu update DLC gan bukan Patch...patch diatas adalah patch official dari konami, kalau mau berubah pemain dan nama klub bisa unduh patch PESEDIT sekarang versi 2.8

    BalasHapus
  18. gan kalo ngubah default PES gimana ya?
    kayak database pemain di default kan ga sesuai dengan patch

    BalasHapus
  19. @Anonim rubah giman mksudnya gan, kalau mau yang lengkap unduh patch pesedit ja semua pemain jadi terbaru dan logo dan jersey klub sesuai.

    BalasHapus
  20. kok dlc punya ane tetep padahal udah download

    BalasHapus
  21. kok dlc punya ane tetep padahal udah download

    BalasHapus
  22. gan DLC harus beruntunkah ? denger denger ada yang versi 2.8 sebelumnya

    BalasHapus
  23. @Anonim DLC gak harus bruntun gan,karena itu hanya update pemain dan sepatu...versi 2.8 itu bukan dlc gan tapi patch pesedit.

    BalasHapus
  24. Siang.. mau tanya apa ada yang pernah ngalamin maasalah d3dx9_37.dll, ane dah download ulang tu dll kemudian copas ke Windows/System32.. tapi tetep aja ga bisa.. muncul pesan d3dx9.dll was not fount. re-istalling the application may fix this problem

    Mohon bantuanya... TERIMA KASIH

    BalasHapus
  25. @Anonim just go to dll-files.com and just download this d3dx9.dll and copy the file to the location where you have installed your game
    the best way is just right click on the desktop game icon>properties>find target or open file location>paste the file
    and then run the game. atau ini gan Restart your computer if you haven't yet done so.

    The d3dx9_37.dll error might be a one-time issue and a simple restart could clear it up completely.

    Install the latest version of Microsoft DirectX. Upgrading to the latest version of DirectX will often fix a d3dx9_37.dll not found error. selamat mencoba

    BalasHapus
  26. Gan,, ini ga bisa kenapa yak?
    tulisannya gini
    problem:
    Problem Event Name: BEX
    Application Name: pes2013.exe
    Application Version: 1.0.0.0
    Application Timestamp: 50237958
    Fault Module Name: kload.DLL
    Fault Module Version: 13.0.2.0
    Fault Module Timestamp: 506ad20e
    Exception Offset: 0000cf1f
    Exception Code: c0000417
    Exception Data: 00000000
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1057
    Additional Information 1: 4cc1
    Additional Information 2: 4cc10f8d04b051d0c86e9c78110bf196
    Additional Information 3: 8d62
    Additional Information 4: 8d62f05dacc99b98f65a64d2a3e7ab3c

    BalasHapus
  27. gan.
    kalo ane problemnya
    "The Dinamyc library "rld.dll" failed to load. please confirm that:
    1) The File Was Copied Over The Same Folder as The Cracked Executable
    2) The Antivirus Software is Not False - Detecting the file (in which case white-list the folder/file)
    hehe makasi gan..
    ahmad Semarang

    BalasHapus
  28. @Anonim gan ahmad itu cracknya terdetk virus oleh antivir...untuk mengatasinya lihat posting yang ini http://nadton.blogspot.com/2012/10/mengatasi-rlddll-pada-pes-yang.html

    BalasHapus
  29. @Anonim buat agan Problem Event Name: BEX
    coba KESINI

    BalasHapus
  30. kang numpang sedot . di tunggu UPdate patch/DCL selanjutnya, biar PES nya UP terus.TQ :)

    BalasHapus
  31. Sob gmana sih?
    Saya uda inntal dan copy file-file yang sobat katakan itu, dan juga file dll yang di download lg. Tapi saat saya buka crack tersebut, tidak bisa, kta filenya "PES 2013 tidak diinstal".

    Tolong yo...

    BalasHapus
  32. Bro patch udah gue install dan sdh berhasil tp kok malah PES 2013 gue jadi gak isa dibuka?
    mohon pencerahannya!!

    BalasHapus
    Balasan
    1. keluar peringatan apa gan ? dah copy crack versi 1.03 lum?

      Hapus
  33. gam masa baju barca sma banyak deh yg lainya...jadi biru sama kuning doang...!
    mohon penjelasan

    BalasHapus
    Balasan
    1. wah yang diatas patch offial konami gan jd nggak akan ngefek ke kostum, agan pasti pake patch tambahan semacam PESEDIT, PESINA, GISl dll ya?

      Hapus

Komentar anda membantu blog ini agar lebih baik lagi!

Blogger news

About

twitterfacebookgoogle plusemail